Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Kasteelconcert. Ragazze Kwartet: Klassieke en hedendaagse inspiratie

28 november 2017 @ 20:00 - 22:00

Ragazze Kwartet

Een fris, avontuurlijk kwartet dat graag de grenzen van de klassieke muziek opzoekt; dat is het Ragazze Kwartet. Met spraakmakende programma’s hebben Rosa Arnold, Jeanita Vriens, Annemijn Bergkotte en Rebecca Wise zich ontwikkeld tot een toonaangevend strijkkwartet, dat onder meer de Kersjesprijs won. In dit concert hoort u hoe componisten elkaar inspireren. Zo ligt het Vijftiende Strijkkwartet van Beethoven aan de basis van Mendelssohns Tweede Strijkkwartet. En zo heeft Mayke Nas, die in oktober 2016 tot Componist des Vaderlands werd benoemd, zich in With or Without laten leiden door de Sechs Bagatellen van Anton Webern. Een spannend en veelzijdig programma; daar weet het Ragazze Kwartet wel raad mee.

Abonnementen en losse kaarten

Abonnement

 • Toegang tot een serie van zes concerten inclusief informatiebulletin ‘Heraut’, programmaboekje en consumptiebon.
 • (Minimum) bijdrage voor een abonnement van zes concerten is € 135,– per persoon. Uiteraard is een hoger bedrag meer dan welkom! Reserveringen via: kasteelconcertenheeswijk@gmail.com
 • Een abonnementhouder kan voor de gereduceerde prijs van € 22,50 per concert één introducé(e) meenemen.
 • Losse kaarten

 • € 25,– per persoon inclusief programmaboekje en consumptiebon.
 • LET OP: toegang uitsluitend na reservering via: kasteelconcertenheeswijk@gmail.com of telefonisch: 06 10 67 72 19 (na 18:00 uur).
 • Omdat er veel vraag is naar de kamermuziekconcerten in Kasteel Heeswijk, is snel reserveren aan te bevelen.
 • Sfeervolle aanrader voorafgaand aan het concert

  In combinatie met een concert kun je vooraf in de sfeervolle ambiance van de Brasserie genieten van een 3-gangendiner, uitsluitend na reservering via kasteelconcertenheeswijk@gmail.com. De kosten voor een diner bedragen € 27,50 per couvert, excl. drankjes. Deze heerlijke 3-gangendiners worden tussen 18:00 en uiterlijk 19:30 uur geserveerd. Tijdig afrekenen, want het concert begint klokslag 20:00 uur in de Wapenzaal.

  Organisatie

  Stichting Kasteelconcerten HeeswijkDe organisatie van de kasteelconcerten is in handen van de Stichting Kasteelconcerten Heeswijk. Secretariaat: Jacqueline van Waardenburg-Kerkhoff, telefonisch bereikbaar op: 06 21 87 31 69 of via e-mail: kasteelconcertenheeswijk@gmail.com.

  Terug naar de pagina van Stichting Kasteelconcerten Heeswijk: Klik hier

  Gegevens

  Datum:
  28 november 2017
  Tijd:
  20:00 - 22:00
  Evenement Categorie:

  Organisator

  Stichting Kasteelconcerten

  Locatie

  Kasteel Heeswijk
  Kasteel 4
  Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
  + Google Maps
  Telefoon:
  0413-292352