Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kasteelconcert. Liederen van Schumann, Berg, Grieg en Sibelius

23 oktober 2018 @ 20:00 - 22:00

Steffani & Huber

Raoul Steffani (bariton) en Gerold Huber (piano) spelen liederen van Schumann, Berg, Grieg en Sibelius. De natuur en de liefde: deze twee ultieme inspiratiebronnen voor liedcomponisten vormen de rode draad door dit concert. Schumann baseerde zijn Liederkreis opus 24 op poëzie van Heine over het eeuwige verlangen naar zijn geliefde. Verder staan de Sechs Lieder van Grieg, de Vier Gesänge van Alban Berg en enkele liederen van Jean Sibelius op het programma. Ze worden vertolkt door bariton Raoul Steffani, een jonge en veelbelovende bariton. Hij mocht in 2016 de Elisabeth Evertsprijs voor uitzonderlijk muzikaal talent in ontvangst nemen. Hij wordt begeleid door pianist Gerold Huber, die zich met veel succes in de liedbegeleiding heeft gespecialiseerd. Klik hier voor de nieuwste editie van de Heraut, het SKH concertbulletin.

Dinerarrangement

Voorafgaand aan een concert kunt u gebruik maken van een diner in Brasserie het Koetshuis. De kosten voor een 3-gangen menu bedragen € 27,50 per persoon. Toegang uitsluitend na reservering: kasteelconcertenheeswijk@gmail.com of 06 25 42 55 71 (na 18:00 uur). Drankjes bij het diner rekent u af in de Brasserie.

Toegangskaarten

De toegangsprijs zonder abonnement bedraagt € 25 per persoon inclusief programmaboekje en consumptiebon. Toegang uitsluitend na reservering: kasteelconcertenheeswijk@gmail.com of 06 25 42 55 71 (na 18:00 uur).
Een abonnement geeft recht op toegang tot de serie van zes concerten incl. informatiebulletin ‘Heraut’, programmaboekje en consumptiebon. De minimum bijdrage voor een abonnement is € 135 per persoon. Uiteraard is een hoger bedrag meer dan welkom!
Een abonnee kan voor de gereduceerde prijs van € 22,50 per concert één introducé meenemen.
Concertbonnen als cadeau voor het bezoeken van één of meer concerten zijn verkrijgbaar voor € 25 per persoon of een meervoud daarvan via het secretariaat, kasteelconcertenheeswijk@gmail.com.

Volgende concert

Het eerstvolgende concert staat gepland op woensdag 28 november. Dan speelt het Engelse Doric String Quartet strijkkwartetten van Haydn, Bartók en Beethoven.

Gegevens

Datum:
23 oktober 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Kasteelconcerten Heeswijk

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352