Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 8 t/m zondag 14 oktober

8 oktober 2018 @ 11:00 - 14 oktober 2018 @ 17:00

Herfst op Kasteel Heeswijk

U kunt Kasteel Heeswijk bezoeken op dinsdag, woensdag, donderdag en op zondag, telkens van 11:00 – 17:00 uur, tenzij anders in de agenda staat vermeld. De Brasserie is dan ook open en u heeft er een mooi zicht op het kasteel. We serveren er een heerlijk assortiment koffie, thee, fris en alcoholische dranken. Er is veel vraag naar gerechten van onze kleine kaart. De ingang van de Brasserie vindt u onder de hoofdpoort van het kasteel. Herfstfoto: familie Mikkers.

Concertkoffie en meer

Tip van de Chef

Tip van de Chef

Op zondag 14 oktober kunnen bezoekers van Kasteel Heeswijk, naast de reguliere activiteiten, genieten van een fraai koffieconcert: het Barokensemble ‘Les Divertissements’, met Tanja van de Ketterij (barokfagot), Sarah Haynes (violone), Ellen Dieleman (cello) en René Bouman (klavecimbel), brengt van 12:00 – 13:00 uur luchtige Franse Barok in de traditie van schoonheid en raffinement. Voorafgaand aan dit concert of erna bent u van uiteraard harte welkom in de Brasserie voor een heerlijk kopje koffie.
Na het concert kunt u direct een tour door het kasteel plannen, maar u zou ook een lekkere wandeling over het landgoed kunnen overwegen. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet. De Brasserie, met een fraai zicht op het kasteel en de tuin, is vrij toegankelijk.
Barokensemble, Kasteel Heeswijk

Barokensemble. V.l.n.r. René Bouman (klavecimbel), Tanja van de Ketterij (barokfagot), Sarah Haynes (violone) en Ellen Dieleman (cello)

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Varen over de rivier de AA.

Varen over rivier de Aa

Er zijn meer mogelijkheden om er op uit te trekken. Lees hier over de vaardagen, vertrektijden en tarieven van de fluisterboot die tussen de Kilsdonkse Molen en de oprijlaan naar Kasteel Heeswijk op en neer vaart. De fluisterboot is in de vaart van 1 april tot en met 31 oktober.

Gegevens

Begin:
8 oktober 2018 @ 11:00
Einde:
14 oktober 2018 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352