Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 7 t/m zondag 13 januari

januari 12 @ 11:00 - januari 13 @ 17:00

Kasteel Heeswijk openstelling

Kasteel Heeswijk Horeca open op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag vanaf 11.00 uur

Vanaf maandag 7 januari t/m donderdag 31 januari staat er een grote schoonmaak en onderhoud van het kasteel op de planning. In deze periode is het museum daarom alleen op zaterdagen en zondagen te bezoeken. De Brasserie is doordeweeks dus wel open: op dinsdag, woensdag, donderdag en op zondag vanaf 11.00 uur. Het is heerlijk om te wandelen en te fietsen op het landgoed!
Op zondag 13 januari staat er ook weer een fraai koffieconcert (12:00 – 13:00 uur) op het programma. Wim van den Hoek speelt werken van Domenico Scarlatti, Clara Wieck-Schumann en Gabriel Fauré. Voor bezoekers van het kasteel is de toegang tot het concert bij de entreeprijs inbegrepen.

Tip van de Chef

Tip van de Chef

Heerlijke concertkoffie en veel lekkers

Voorafgaand aan uw bezoek aan het kasteel, het bijwonen van het pianoconcert van Wim van der Hoek of erna bent u van uiteraard harte welkom in de Brasserie voor een heerlijk kopje koffie. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Wandelen

Lekker uitwaaien op het landgoed

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Gegevens

Begin:
januari 12 @ 11:00
Einde:
januari 13 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352