Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 5 t/m zondag 11 november

5 november 2018 @ 11:00 - 11 november 2018 @ 17:00

Het kasteel is open voor bezoekers

De bezoekdagen van Kasteel Heeswijk zijn dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Het kasteel is al die dagen geopend van 11:00 – 17:00 uur en op zondagen is er altijd iets extra’s te beleven, zoals het koffieconcert in de Wapenzaal (12:00 uur). De Brasserie is op al die dagen ook open en u heeft er een mooi zicht op het kasteel en de kasteeltuin. In de Brasserie serveren we een heerlijk assortiment koffie, thee, fris en alcoholische dranken. Er is veel vraag naar gerechten van onze kleine kaart. De ingang van de Brasserie vindt u onder de hoofdpoort van het kasteel en is vrij toegankelijk.

Heerlijke concertkoffie en meer

Op zondag 11 november kunnen bezoekers van Kasteel Heeswijk, naast de reguliere activiteiten, van 12:00 – 13:00 uur genieten van een koffieconcert in de Wapenzaal van het kasteel. Op het programma staat een optreden van het Vocaal Ensemble Melos. Melos is een dameskoor. De zangeressen hebben ieder ruime ervaring op het gebied van zowel koor- als solozang. De sopranen zijn: Wikkie Vis, Ien Bouwmans, Bernadette Beeren, Marja Appünn en Ginette Kals. De alten zijn: Anna Vis, Judith Wilmer, Annelies Rooijakkers, Willemien Leermakers en Cora van Rijn. Het ensemble wordt gedirigeerd door Lucas Vis. Voor bezoekers van het kasteel is het concert gratis toegankelijk.

Tip van de Chef

Tip van de Chef

Voorafgaand hieraan of erna bent u van uiteraard harte welkom in de Brasserie voor een heerlijk kopje koffie. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren.
Maar u kunt ook een frisse wandeling over het landgoed overwegen. Het is nog volop herfst. Wat ons betreft: kom en geniet.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Al plannen voor de Kerst?

Veel mensen genieten ‘buitenshuis’ van een gezellig en vooral sfeervol kerstdiner of kerstlunch. Kasteel Heeswijk Horeca organiseert op 1ste Kerstdag een Kerstdiner en op 2de Kerstdag een Kerstbrunch. Meer informatie hierover, alsmede reserveringen: klik hier.

Doric String Quartet

Doric String Quartet

Liefhebbers van Kasteelconcerten opgelet!

Op woensdag 28 november bent u weer van harte welkom voor een Kasteelconcert. Om 20:00 uur staat het Engelse ‘Doric String Quartet’ geprogrammeerd. Meer informatie hierover, alsmede de mogelijkheid om vooraf te dineren en kaarten te reserveren: klik hier.

Gegevens

Begin:
5 november 2018 @ 11:00
Einde:
11 november 2018 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352