Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 4 t/m zondag 10 maart

maart 4 @ 11:00 - maart 10 @ 17:00

Narcissen op Kasteel Heeswijk

Openingstijden

De Brasserie van Kasteel Heeswijk is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en in het weekend alleen op zondag vanaf 11.00 uur. Het kasteelmuseum is alle dagen van de week geopend, m.u.v. de maandagen.

Concerten

Op woensdag 6 maart is een EXTRA concert geprogrammeerd van 15:00 – 16:00 uur ter gelegenheid van Chopin’s verjaardag. Thomasz Ritter (1995, Lublin Polen) speelt werken van Ludwig van Beethoven, Karol Kazimierz Kurpiński, Frédéric Chopin en Jan Václav Vorisek. Voor dit bijzondere concert is een apart toegangsbewijs nodig. Meer informatie over het concert en tickets: klik hier.
Op zondag 10 maart staat van 15:00 – 16:00 een matineeconcert gepland waarin muziek van de componist Michael Jon Smith centraal staat. Het programma ‘Running to Paradise’ is na het concert ook als CD te koop. Voor bezoekers van het kasteel is dit concert gratis toegankelijk.

Tip van de Chef, zondag 10 maart

Tip van de Chef, zondag 10 maart

Heerlijke koffie en veel lekkers

Voorafgaand aan uw bezoek aan het kasteel of een concert, of erna, bent u van uiteraard harte welkom in de Brasserie voor een heerlijk kopje koffie. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Wandeling

Even uitwaaien in de natuur

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Tips

Op dinsdag 12 maart organiseert Stichting Kasteelconcerten om 20:00 uur een concert in de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk met twee zeer talentvolle musici: Noa Wildschut en Elisabeth Brauss. Klik hier voor meer info over dit concert, reserveringen en de mogelijkheid voor een dinerarrangement.

Gegevens

Begin:
maart 4 @ 11:00
Einde:
maart 10 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352