Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 4 t/m zondag 10 februari

februari 4 @ 11:00 - februari 10 @ 17:00

Kasteel Heeswijk Horeca is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en op zondag vanaf 11.00 uur

Vanaf dinsdag 5 februari is het kasteelmuseum alle dagen van de week geopend, m.u.v. de maandagen. De Brasserie is open op dinsdag, woensdag en donderdag. In het weekend alleen op zondag. Alle dagen vanaf 11.00 uur.

Op zondag 10 februari staat er ook weer een fraai koffieconcert (12:00 – 13:00 uur) op het programma. Dan spelen Ien Bouwmans (sopraan), Edda Hoving (blokfluit en sopraan) en Jan Kamphuis (gamba) ‘Cancioneiro de Elvas’, muziek uit de Portugese Renaissance. Voor bezoekers van het kasteel is de toegang tot het concert bij de entreeprijs inbegrepen.

Tip van de Chef

Tip van de Chef

Heerlijke concertkoffie en veel lekkers

Voorafgaand aan uw bezoek aan het kasteel, het bijwonen van het concert of erna bent u van uiteraard harte welkom in de Brasserie voor een heerlijk kopje koffie. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Wandelen

Lekker uitwaaien op het landgoed

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Tips voor volgende week

Op donderdag 14 februari is het Valentijnsdag. Kasteel Heeswijk Horeca organiseert vanaf 19:00 uur een romantisch Valentijnsdiner. Klik hier voor meer info.
Op zondag 17 februari verzorgen leerlingen uit de Talentstroom van Kunstkwartier Geldrop/Helmond/Nuenen o.l.v. Peter Lammers het koffieconcert. Het koffieconcert staat geprogrammeerd van 12:00 – 13:00 uur. Voor bezoekers van het kasteel is de toegang tot het concert bij de entreeprijs inbegrepen.

Gegevens

Begin:
februari 4 @ 11:00
Einde:
februari 10 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352