Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 31 december t/m zondag 6 januari

31 december 2018 @ 11:00 - 6 januari 2019 @ 17:00

Nieuw jaar

Cheers, Santé, zum Wohl, Salud!

Aan al onze bezoekers: we wensen jullie een heel mooi 2019!
Voor nu voor de agenda: op maandag 31 december en dinsdag 1 januari is Kasteel Heeswijk gesloten. Maar het kasteel is open voor bezoek op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De Brasserie is op vrijdag 4 en zaterdag 5 januari  ook open voor publiek.

Wie een bezoek brengt aan het kasteel ontdekt ‘tafelmanieren van de adel’ die het kasteel vroeger bewoonde. En voor wie zelf een tafel wil dekken is er alle gelegenheid. Voor de muzieklefhebbers staat er op zondag 6 januari weer een koffieconcert gepland. Van 12:00 to 13:00 verzorgen het Kamerkoor Nota Bene uit Eindhoven en het Barokensemble Duodecima het koffieconcert, m.m.v. René Bouman (klavecimbel) en Paul Schiphof (piano). Een luisterrijk begin van het nieuwe jaar! Voor bezoekers van het kasteel is het concert bij de entreeprijs inbegrepen.

Tip van de Chef

Tip van de Chef

Heerlijke concertkoffie en veel lekkers

Voorafgaand aan uw bezoek aan het kasteel, het bijwonen van het concert of erna bent u van uiteraard harte welkom in de Brasserie voor een heerlijk kopje koffie. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Wandelen

Lekker uitwaaien op het landgoed

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Gegevens

Begin:
31 december 2018 @ 11:00
Einde:
januari 6 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352