Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 3 t/m zondag 9 september (Open Monumentendag)

3 september 2018 @ 11:00 - 9 september 2018 @ 17:00

De week van Kasteel Heeswijk van 3 september t/m 9 september (Open Monumentendag)

Kasteel Heeswijk is na de zomeropenstelling weer overgegaan op de standaard openingstijden. Dit houdt in dat het kasteel open is voor bezoekers op dinsdag, woensdag en donderdag. En in het weekend alleen op zondag. Alle dagen van 11:00 – 17:00 uur, tenzij anders in de agenda staat vermeld. De Brasserie is op deze dagen ook al om 11:00 uur open. We serveren een heerlijk assortiment koffie en thee, fris en alcoholische dranken. Ook veel gevraagd zijn de gerechten van de kleine kaart. Uiteraard zijn we ook open op Monumentendag (zondag 9 september). Het thema is Europa. Behalve het kasteel en de Brasserie zijn er in Heeswijk Dinther nog andere monumenten te bezichtigen. Meer info: klik hier.

Tip van de Chef

Tip van de Chef voor zondag

Koffie en meer in Brasserie ‘Het Koetshuis’

Een kopje koffie voorafgaand aan een bezoek aan het kasteel, of erna, is altijd lekker. Of overweeg eens een lekkere wandeling over het landgoed. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet. De Brasserie, met een fraai zicht op het kasteel en de tuin, is vrij toegankelijk.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Varen over rivier de Aa

Er zijn meer mogelijkheden om er op uit te trekken. Lees hier over de vaardagen, vertrektijden en tarieven van de fluisterboot die tussen de Kilsdonkse Molen en de oprijlaan naar Kasteel Heeswijk op en neer vaart. De fluisterboot is in de vaart van 1 april tot en met 31 oktober.

Gegevens

Begin:
3 september 2018 @ 11:00
Einde:
9 september 2018 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352