Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 3 t/m zondag 9 december 2018

3 december 2018 @ 11:00 - 9 december 2018 @ 17:00

Sfeervolle Kerst op Kasteel Heeswijk

Het kasteel maakt zich op voor het Kerstdiner

Kasteel Heeswijk maakt zich op voor de kerst. Kasteel Heeswijk Horeca organiseert op 1ste Kerstdag een heerlijk en sfeervol kerstdiner en op 2de Kerstdag een lunch dinatoire. Zowel het kerstdiner als de lunch dinatoire zijn inmiddels geheel uitverkocht. Klik hier voor meer informatie. Op 26, 27 en 28 december staat ook het jaarlijkse Kerstival met activiteiten voor jong en oud op het kasteelprogramma. Bezoekers kunnen o.a. genieten van een weelderige kerstsfeer en prachtig gedekte tafels met originele serviezen uit de kasteelcollectie. Een lust voor het oog.

Koffieconcert door Capella Ducis

Bezoekdagen

De bezoekdagen van Kasteel Heeswijk zijn deze week dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Het kasteel is geopend van 11:00 – 17:00 uur. De Brasserie is al die dagen ook open en u heeft er een mooi zicht op het kasteel en de kasteeltuin. In de Brasserie serveren we een heerlijk assortiment koffie, thee, fris en alcoholische dranken. Er is veel vraag naar gerechten van onze kleine kaart. De ingang van de Brasserie vindt u onder de hoofdpoort van het kasteel en is vrij toegankelijk.

Heerlijke concertkoffie en veel lekkers

Op zondag 9 december staat er weer een koffieconcert gepland. Dan treedt het kamerkoor Capella Ducis op. Ze zingen voornamelijk muziek uit de renaissance en de barok. Voor bezoekers van het kasteel is het concert gratis toegankelijk.

Tip van de Chef 2018-12-09

Tip van de Chef

Voorafgaand hieraan of erna bent u van uiteraard harte welkom in de Brasserie voor een heerlijk kopje koffie. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren.
Maar u kunt ook een frisse wandeling over het landgoed overwegen. Wat ons betreft: kom en geniet.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Kerst 2018

Kerstdiner, 1ste Kerstdag

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Al plannen voor de Kerst?

Veel mensen genieten ‘buitenshuis’ van een gezellig en vooral sfeervol kerstdiner of kerstlunch. Kasteel Heeswijk Horeca organiseert op 1ste Kerstdag een Kerstdiner en op 2de Kerstdag een Kerstbrunch. Alle beschikbare plaatsen voor zowel het Kerstdiner als de Kerstbrunch zijn inmiddels vergeven.

Gegevens

Begin:
3 december 2018 @ 11:00
Einde:
9 december 2018 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352