Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 26 november t/m zondag 2 december

26 november 2018 @ 11:00 - 2 december 2018 @ 17:00

Doric String Quartet

Het kasteel is open voor bezoekers

Sinterklaas heeft z’n koffers gepakt en logeert nu elders in het land. Kasteel Heeswijk is weer een beetje in haar gewone doen en maakt zich stilletjes al op voor de kerst. Maar vooralsnog vragen wij uw bijzondere aandacht voor het kasteelconcert dat op woensdag 28 november staat gepland. Om 20:00 uur staat het Engelse ‘Doric String Quartet’ op het programma. Meer informatie hierover, alsmede de mogelijkheid om vooraf te dineren en kaarten te reserveren: klik hier.

De bezoekdagen van Kasteel Heeswijk zijn deze week dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Het kasteel is geopend van 11:00 – 17:00 uur en op woensdagavond is de Wapenzaal toegankelijk voor de concertbezoekers. De Brasserie is al die dagen ook open en u heeft er een mooi zicht op het kasteel en de kasteeltuin. In de Brasserie serveren we een heerlijk assortiment koffie, thee, fris en alcoholische dranken. Er is veel vraag naar gerechten van onze kleine kaart. De ingang van de Brasserie vindt u onder de hoofdpoort van het kasteel en is vrij toegankelijk.

Heerlijke concertkoffie en veel lekkers

Op zondag 2 december staat er een koffieconcert gepland. Dan treden het Eindhovense talent Julia Nefedov en het Haagse strijkersensemble I Musici Giovani op. Jonge artiesten in opleiding, maar nu al op een topniveau! Voor bezoekers van het kasteel is het concert gratis toegankelijk.

Tip van de Chef

Tip van de Chef

Voorafgaand hieraan of erna bent u van uiteraard harte welkom in de Brasserie voor een heerlijk kopje koffie. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren.
Maar u kunt ook een frisse wandeling over het landgoed overwegen. Wat ons betreft: kom en geniet.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.
Kerst 2018

Al plannen voor de Kerst?

Veel mensen genieten ‘buitenshuis’ van een gezellig en vooral sfeervol kerstdiner of kerstlunch. Kasteel Heeswijk Horeca organiseert op 1ste Kerstdag een Kerstdiner en op 2de Kerstdag een Kerstbrunch. De Kerstbrunch is al helemaal volgeboekt. Voor het Kerstdiner zijn nog tafels beschikbaar. Meer informatie hierover, alsmede reserveringen: klik hier.

Gegevens

Begin:
26 november 2018 @ 11:00
Einde:
2 december 2018 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352