Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 25 februari t/m carnavalszondag 3 maart

februari 25 @ 11:00 - maart 3 @ 17:00

Openingstijden

De Brasserie van Kasteel Heeswijk is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en in het weekend alleen op zondag vanaf 11.00 uur. Het kasteelmuseum is alle dagen van de week geopend, m.u.v. de maandagen.

Op carnavalszondag 3 maart staat GEEN koffieconcert geprogrammeerd, maar de Brasserie en het kasteel zijn gewoon open. Op woensdag 6 maart is een EXTRA concert geprogrammeerd van 15:00 – 16:00 uur ter gelegenheid van Chopin’s verjaardag. Thomasz Ritter (1995, Lublin Polen) speelt werken van Ludwig van Beethoven, Karol Kazimierz Kurpiński, Frédéric Chopin en Jan Václav Vorisek. Voor dit bijzondere concert is een apart toegangsbewijs nodig. Meer informatie over het concert en tickets: klik hier.

Tip van de Chef

Tip van de Chef, zondag 3 maart

Heerlijke koffie en veel lekkers

Voorafgaand aan uw bezoek aan het kasteel of erna bent u van uiteraard harte welkom in de Brasserie voor een heerlijk kopje koffie. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Wandeling

Even uitwaaien in de natuur

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Tips

Op dinsdag 12 maart organiseert Stichting Kasteelconcerten om 20:00 uur een concert in de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk met twee zeer talentvolle musici: Noa Wildschut en Elisabeth Brauss. Klik hier voor meer info over dit concert, reserveringen en de mogelijkheid voor een dinerarrangement.

Gegevens

Begin:
februari 25 @ 11:00
Einde:
maart 3 @ 17:00

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352