Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 21 t/m zondag 27 januari

januari 21 @ 11:00 - januari 27 @ 17:00

Kasteel Heeswijk, sneeuw

Kasteel Heeswijk Horeca open op dinsdag, woensdag, donderdag en in het weekend vanaf 11.00 uur

Vanaf maandag 7 januari t/m donderdag 31 januari staat er een grote schoonmaak en onderhoud van het kasteel op de planning. In deze periode is het kasteelmuseum daarom alleen op zaterdagen en zondagen te bezoeken. De Brasserie is doordeweeks wel open: op dinsdag, woensdag, donderdag. En in het weekend. Alle dagen vanaf 11.00 uur. Op zaterdag 26 januari heten we toekomstige bruidsparen van harte welkom tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Klik hier voor meer informatie hierover.

Linda Jans, klarinet

Linda Jans, klarinet

Op zondag 27 januari staat er ook weer een fraai koffieconcert (12:00 – 13:00 uur) op het programma. Ter gelegenheid van Mozarts verjaardag spelen het duo Linda Jans (klarinet) & Léon Eijsbouts (piano) m.m.v. het Haydn Orkest Kasteel Heeswijk o.l.v. Jos de Hoon een drietal werken van de beroemde componist. Voor bezoekers van het kasteel is de toegang tot het concert bij de entreeprijs inbegrepen.

Tip van de Chef 2019-01-27

Tip van de Chef

Heerlijke concertkoffie en veel lekkers

Voorafgaand aan uw bezoek aan het kasteel, het bijwonen van het concert of erna bent u van uiteraard harte welkom in de Brasserie voor een heerlijk kopje koffie. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Wandelen

Lekker uitwaaien op het landgoed

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Gegevens

Begin:
januari 21 @ 11:00
Einde:
januari 27 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352