Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 18 t/m zondag 24 maart

maart 18 @ 11:00 - maart 24 @ 17:00

Narcissen op Kasteel Heeswijk

Openingstijden

De Brasserie van Kasteel Heeswijk is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en in het weekend alleen op zondag vanaf 11.00 uur. Het kasteelmuseum is alle dagen van de week geopend, m.u.v. de maandagen.

Koffieconcert op zondag 24 maart

Op zondag 24 maart staat van 12:00 – 13:00 een koffieconcert gepland met een optreden van het Cellokwartet Wiriavier (Wikkie Vis / Rita Ernst-Kürtös / Connie van der Dussen / Lucas Vis). Op het programma staan werken van J. Dowland – “Come Again” / W. Byrd – “Ave verum corpus” / J.B. de Boismortier – Sonate für 4 Celli in d-Moll (Andante – Presto – Adagio – Allegro ) / A. Bruckner – “Zur Vermählungsfeier” / Arvo Pärt – “Summa” / J.S. Bach – “Ich ruf’ zu dir, Herr Jesu Christ” / W. Fitzenhagen – “Wiegenlied E.” / Pütz – “Tango passionato” / J.S. Bach – “Laß mein Herz die Münze sein” uit Cantate BWV 163 / L. Cohen – “Halleluja”. Voor bezoekers van het kasteel is dit concert gratis toegankelijk.

2019-03-24, Tip van de Chef

Tip van de Chef, zondag 24 maart

Heerlijke koffie en veel lekkers

Voorafgaand aan uw bezoek aan het kasteel of een concert, of erna, bent u van uiteraard harte welkom in de Brasserie voor een heerlijk kopje koffie. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Probeer dan eens ons bier van de Tap-Tip, Elvis Juice, het bier van de maand maart. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Wandeling

Even uitwaaien in de natuur

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Tips

Op zondag 31 maart organiseert de muziekcommissie van Kasteel Heeswijk om 12:00 uur een concert in de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk met een optreden van het Pianoduo Klavervier – Inge Mulder en Chris van der Kuilen. Het pianoduo brengt een gevarieerd quatre-mains-programma.

Gegevens

Begin:
maart 18 @ 11:00
Einde:
maart 24 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352