Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 17 t/m zondag 23 december

18 december 2018 @ 11:00 - 23 december 2018 @ 17:00

Kerst

Het kasteel maakt zich op voor een mooie Kerstperiode

Kasteel Heeswijk Horeca organiseert dit jaar op 1ste Kerstdag een heerlijk en sfeervol kerstdiner en op 2de Kerstdag een evenzo heerlijke en sfeervolle lunch dinatoire. Zowel het kerstdiner als de lunch dinatoire zijn inmiddels geheel uitverkocht. Klik hier voor meer informatie. Op 26, 27 en 28 december staat het jaarlijkse Kerstival met activiteiten voor jong en oud op het kasteelprogramma. Bezoekers kunnen o.a. genieten van een weelderige kerstsfeer en prachtig gedekte tafels zoals die in welgestelde families gebruikelijk waren. De tafels zijn gedekt met originele serviezen uit de kasteelcollectie.

Vivace

Koor Vivace, Heeswijk-Dinther

Bezoekdagen

De bezoekdagen van Kasteel Heeswijk zijn deze week dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Het kasteel is geopend van 11:00 – 17:00 uur. De Brasserie is al die dagen ook open en u heeft er een mooi zicht op het kasteel en de kasteeltuin. In de Brasserie serveren we een heerlijk assortiment koffie, thee, fris en alcoholische dranken. Er is veel vraag naar gerechten van onze kleine kaart. De ingang van de Brasserie vindt u onder de hoofdpoort van het kasteel en is vrij toegankelijk.

Heerlijke concertkoffie en veel lekkers

Op zondag 23 december staat er van 12:00 – 13:00 uur weer een koffieconcert gepland dat wordt verzorgd door het Koor Vivace o.l.v. Rein Boeijen met een sprankelend en vernieuwd kerstrepertoire. Intermezzi worden verzorgd door het fluitduo Leonie Clahsen en Sieuwtje van Oorschot. Voor bezoekers van het kasteel is het concert gratis toegankelijk.

Tip van de Chef

Alleen op zondag 23 en woensdag 26 december

Voorafgaand hieraan of erna bent u van uiteraard harte welkom in de Brasserie voor een heerlijk kopje koffie. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet.

Over onze Kerstspecial

Onze kerstspecial in de Brasserie bestaat uit ons reeds beroemde broodje Kasteelworst geserveerd met een Palm Dobbel. Een prachtige en goed bij het jaargetijde passende combinatie. Die zou u echt eens moeten proberen! Wilt u meer weten over het kasteelworstje, klik hier. Over onze Palm Dobbel kunnen we het volgende zeggen: Dobbel Palm is een amber- tot koperkleurige Spéciale Belge met een alcoholpercentage van 5,7% en een densiteit van 13,8° Plato. Brouwmeester Alfred Van Roy lanceerde dit bier in 1947 naar aanleiding van de 200ste verjaardag van de brouwerij. Het bier viel echter zo goed in de smaak dat hij besloot het jaarlijks rond de kerst als een ‘special’ op de markt te brengen. Dit unieke ‘kerstbier’ kunt u nu proeven in de Brasserie van Kasteel Heeswijk Horeca.

PD

Een heerlijke Palm Dobbel. Nu proefklaar in de Brasserie.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Gegevens

Begin:
18 december 2018 @ 11:00
Einde:
23 december 2018 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352