Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 15 april t/m 2de Paasdag

april 21 @ 11:00 - april 22 @ 17:00

Narcissen op Kasteel Heeswijk

Openingstijden

De Brasserie van Kasteel Heeswijk is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en in het weekend alleen op zondag vanaf 11.00 uur. Ook op 2de Paasdag (maandag) is de Brasserie geopend. Het kasteelmuseum is alle dagen van de week geopend, ook op 2de Paasdag.

Koffieconcerten met Pasen

Op zondag 21 april (1ste Paasdag) staat van 12:00 – 13:00 een koffieconcert gepland met een optreden van het duo Sylvia Huang (viool) en Madarys Morgan (piano). Op maandag 22 april (2de Paasdag) is van 12:00 – 13:00 en van 14:00 – 15:00 uur het Haydn Orkest Kasteel Heeswijk geprogrammeerd. Voor bezoekers van het kasteel zijn de concerten gratis toegankelijk.

Palm Session IPA. Tap Tip

Palm Session IPA: Tap Tip van de maand

Heerlijke koffie en veel lekkers

Voorafgaand aan uw bezoek aan het kasteel of een concert, of erna, bent u van uiteraard harte welkom in de Brasserie voor een heerlijk kopje koffie. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Probeer dan eens ons bier van de Tap-Tip, Palm Session IPA, het bier van de maand april. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Dag van het Landschap

Traditiegetrouw is 2e Paasdag op Landgoed Heeswijk de Dag van het Landschap! Beleef het voorjaar en wandel mee met de boswachter. Wandelexcursies beginnen om 12.00, 13.30 en 15.00 uur voor de brug van het kasteel. De wandelingen duren anderhalf uur en zijn leuk voor jong en oud. Deelname is gratis en reserveren is niet nodig.
Het is raadzaam om (waterdichte) wandelschoenen of laarzen aan te trekken. Honden mogen helaas niet meewandelen. Parkeren: in het weiland aan de Gouverneursweg (€ 2,-)

wandelen in de natuur

Trek er even tussenuit!

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Tips

Op dinsdag 23 april (20:00 uur) staat alweer het laatste concert van dit seizoen van de Stichting Kasteelconcerten Heeswijk op het programma. Het Amsterdam Wind Quintet neemt u mee op een muzikale reis door de Nederlandse muziekgeschiedenis. Klik hier voor meer informatie over dit concert.

Gegevens

Begin:
april 21 @ 11:00
Einde:
april 22 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352