Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 12 t/m zondag 18 november

12 november 2018 @ 11:00 - 18 november 2018 @ 17:00

Sinterklaas logeert weer in kKasteel Heeswijk

Het kasteel is open voor bezoekers

Sinterklaas logeert ook dit jaar weer in Kasteel Heeswijk, maar wie hem daar zoekt heeft pech, want de Sint heeft elke dag veel verplichtingen en is daarvoor onderweg. Op zondag 18 november is hij thuis om kinderen van Bernhove te ontvangen. In de tussenliggende dagen is het kasteel wel open voor bezoek. De bezoekdagen van Kasteel Heeswijk zijn dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Het kasteel is al die dagen geopend van 11:00 – 17:00 uur en op zondagen is er meestal iets extra’s te beleven, zoals het koffieconcert in de Wapenzaal (12:00 uur). De Brasserie is op al die dagen ook open en u heeft er een mooi zicht op het kasteel en de kasteeltuin. In de Brasserie serveren we een heerlijk assortiment koffie, thee, fris en alcoholische dranken. Er is veel vraag naar gerechten van onze kleine kaart. De ingang van de Brasserie vindt u onder de hoofdpoort van het kasteel en is vrij toegankelijk.

Heerlijke koffie en veel lekkers

Vanaf zaterdag 17 november t/m zondag 25 november logeert Sinterklaas in het Kasteel. Op zondag 18 november ontvangt de Sint kinderen van medewerkers van Bernhove. Dat wordt een lange dag!
Het eerst komende koffieconcert staat gepland op zondag 2 december. Dan treden het Eindhovense talent Julia Nefedov en het Haagse strijkersensemble I Musici Giovani op. Jonge artiesten in opleiding, maar nu al op een topniveau! Voor bezoekers van het kasteel is het concert gratis toegankelijk.

Tip van de Chef

Tip van de Chef

Voorafgaand hieraan of erna bent u van uiteraard harte welkom in de Brasserie voor een heerlijk kopje koffie. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren.
Maar u kunt ook een frisse wandeling over het landgoed overwegen. Het is nog volop herfst. Wat ons betreft: kom en geniet.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Al plannen voor de Kerst?

Veel mensen genieten ‘buitenshuis’ van een gezellig en vooral sfeervol kerstdiner of kerstlunch. Kasteel Heeswijk Horeca organiseert op 1ste Kerstdag een Kerstdiner en op 2de Kerstdag een Kerstbrunch. De Kerstbrunch is al helemaal volgeboekt. Voor het Kerstdiner zijn nog tafels beschikbaar. Meer informatie hierover, alsmede reserveringen: klik hier.

Doric String Quartet

Doric String Quartet

Liefhebbers van Kasteelconcerten opgelet!

Op woensdag 28 november bent u weer van harte welkom voor een Kasteelconcert. Om 20:00 uur staat het Engelse ‘Doric String Quartet’ geprogrammeerd. Meer informatie hierover, alsmede de mogelijkheid om vooraf te dineren en kaarten te reserveren: klik hier.

Gegevens

Begin:
12 november 2018 @ 11:00
Einde:
18 november 2018 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352