Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De week van maandag 10 t/m zondag 16 september

10 september 2018 @ 11:00 - 16 september 2018 @ 17:00

Gevulde soep

De week van Kasteel Heeswijk van 10 september t/m 16 september

Kasteel Heeswijk is open voor bezoekers op dinsdag, woensdag, donderdag en op zondag. Alle dagen van 11:00 – 17:00 uur, tenzij anders in de agenda staat vermeld. De Brasserie is op deze dagen ook open. We serveren er een heerlijk assortiment koffie, thee, fris en alcoholische dranken. Er is veel vraag naar gerechten van onze kleine kaart.
Aanstaande dinsdag organiseert de Stichting Kasteelconcerten Heeswijk een prachtig concert in de Wapenzaal van het kasteel. Meer info hierover en de mogelijkheid tot een diner er aan voorafgaand: klik hier.
Komende zaterdag en zondag kunt u ook de Living History Groep ‘Hospitaalridders’ op Kasteel Heeswijk tegenkomen. Zij beoefenen historische krijgskunsten en zullen op zondag demo’s geven. Bij dergelijke inspanningen hoort een goed gevulde soep die we in de Brasserie voor iedereen serveren.

Tip van de Chef

Tip van de Chef voor zondag

Koffie en meer in Brasserie ‘Het Koetshuis’

Een kopje koffie voorafgaand aan een bezoek aan het kasteel, of erna, is altijd lekker. Of overweeg eens een lekkere wandeling over het landgoed. U kunt ook kiezen voor een lekkere lunch of aangeklede borrel. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. Wat ons betreft: kom en geniet. De Brasserie, met een fraai zicht op het kasteel en de tuin, is vrij toegankelijk.

Lekker uitwaaien! Wandel eens over het landgoed

Er is veel veranderd op het Landgoed Heeswijk. Plan er eens een wandeling, of google op wandelroutes die op het landgoed zijn uitgezet. Het landgoed is vrij toegankelijk. Zo is er de route ‘Naar de bron van de baron’ (ca. 3,5 km). Klik hier voor meer info. Deze route is uitgestippeld door Stichting Brabants Landschap. En bij terugkomst zien we u weer graag terug in de Brasserie!

Vossenstreken, app van Stichting Brabants Landschap

U kunt ook gebruik maken van de wandelapp ‘Vossenstreken’ van het Brabants Landschap. Die kunt u gratis downloaden uit de AppStore of GooglePlay. Vervolgens kunt u kiezen uit een drietal wandelingen: ‘Pracht en Praal’, ‘Spetter Pieter Pater’ en ‘Vriend of Vijand’. Elke wandeling heeft een lengte van ca. 2,5 km en is goed met kinderen te doen. Klik hier voor meer info.

Varen over rivier de Aa

Er zijn meer mogelijkheden om er op uit te trekken. Lees hier over de vaardagen, vertrektijden en tarieven van de fluisterboot die tussen de Kilsdonkse Molen en de oprijlaan naar Kasteel Heeswijk op en neer vaart. De fluisterboot is in de vaart van 1 april tot en met 31 oktober.

Gegevens

Begin:
10 september 2018 @ 11:00
Einde:
16 september 2018 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, 5473VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352