Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag van het Kasteel, 2de Pinksterdag. Concert in de Kasteeltuin

21 mei 2018 @ 16:00 - 17:30

Rattenvanger van het Kasteel

2de Pinksterdag, maandag 21 mei, is het de ‘Dag van het Kasteel’. Het thema van de dag is ‘Verborgen verhalen’. Ter afsluiting van de ‘Dag van het Kasteel’ zal de Koninklijke Fanfare Sint Willibrord o.l.v. Hans Thijssen het muzikale verhaal ‘De Rattenvanger van het Kasteel’ ten gehore brengen. Het bekende verhaal ‘De Rattenvanger van Hamelen’ is speciaal voor de fanfare dóór fanfareleden herschreven. Jong en oud worden door een verhalenverteller meegelokt om, samen met de ‘ratten’, op reis te gaan.

Het voltallige fanfarekorps zal de ervaring compleet maken met indrukwekkende en tegelijk verleidelijke muziek. De inbreng van het Sint-Willebrordusgilde, de dansgroep Dancing Aristocats en de jeugdleden van de Koninklijke Fanfare beloven er een uniek spektakel van te maken. Luisterend naar de nummers Rattenvanger van Hamelen, Lord of the rings, Brave, Floris, Harry Potter, Aristocats, Game of Trones en Belle en het Beest kunt U genieten van een 90 minuten durende uitvoering die garant staat voor veel luister- en kijkplezier. Het concert is gratis toegankelijk, de kasteeltuin is open vanaf 15:30 uur.Poster Rattenvanger

Concertkoffie en meer in de Brasserie

Een kopje koffie voorafgaand aan het concert, altijd lekker. Of gewoon na afloop nog even naborrelen. In de Brasserie of op het terras is het altijd gezellig. Bekijk onze ‘Kleine Kaart’ voor de lekkernijen die we u kunnen serveren. De Brasserie is vrij toegankelijk en op deze 2de Pinksterdag langer open voor de nagenieters van het concert. Wat ons betreft: kom en geniet.

Gegevens

Datum:
21 mei 2018
Tijd:
16:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Locatie

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
Heeswijk-Dinther, Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0413-292352