Heerlijke Kerstspecial in de Brasserie

  • Kasteelworstje

Deze week (woensdag 26 december t/m zondag 30 december) heeft de Brasserie van Kasteel Heeswijk Horeca een bijzondere Kerstspecial op de menukaart staan: haar inmiddels beroemde Broodje Kasteelworst met een heerlijke Palm Dobbel!

Het Broodje Kasteelworst is ontwikkeld door onze creatieve slager Dirk van de Tillart uit Vorstenbosch en onze Chefkok Martijn. Hun inspanningen resulteerden in een heerlijk worstje dat het midden houdt tussen een verse- en een rookworst. Een ‘Prix d’Honneur’ waardig en al helemaal met een Palm Dobbel erbij, een speciaal Kerstbier uit de Palmbierbrouwerij. Werkelijk een prachtige en goed bij het jaargetijde passende combinatie, die u echt eens zou moeten proberen! Wilt u meer weten over het kasteelworstje, klik hier.

PD

Een heerlijke Palm Dobbel. Nu proefklaar in de Brasserie.

Over onze Palm Dobbel kunnen we het volgende zeggen: Dobbel Palm is een amber- tot koperkleurige ‘Spéciale Belge’ met een alcoholpercentage van 5,7% en een densiteit van 13,8° Plato. Brouwmeester Alfred Van Roy lanceerde dit bier in 1947 naar aanleiding van de 200ste verjaardag van de brouwerij. Het bier viel echter zo goed in de smaak dat hij besloot het jaarlijks rond de kerst als een ‘Special’ op de markt te brengen. Dit unieke ‘kerstbier’ kunt u nu proeven in de Brasserie van Kasteel Heeswijk Horeca.


No Replies to "Heerlijke Kerstspecial in de Brasserie"


    Got something to say?

    Some html is OK

    9 + vier =

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.