Gala locatie

Kasteel Heeswijk: de mooiste galalocatie van Brabant

Kasteel Heeswijk is niet alleen het mooiste kasteel van Brabant, het is ook de mooiste galalocatie van Brabant! We verzorgen er gala’s van disputen, studenten- of studieverenigingen in de keldergewelven van het kasteel. En exclusiviteit is gegarandeerd door het besloten karakter ervan! We hebben ruimte voor maximaal 250 mensen. Wil je direct meer weten of een afspraak maken? Bel ons: (0413) 29 23 52 of mail naar info@kasteelheeswijk.nl

Verschillende arrangementen

We nemen als voorbeeld een evenement voor 100 gasten in een veel gevraagde setting.

– Ontvangst

Wij ontvangen jullie in de kleine zaal van de Keldergewelven en serveren in overleg een feestelijk, mousserend welkomstdrankje vergezeld van bijpassende amuse. Tijdens ontvangst verzorgen wij sfeervolle achtergrondmuziek; ook een microfoon voor sprekers is voorhanden.

– Diner

Aansluitend serveren we een diner in de grote zaal van de keldergewelven van Kasteel Heeswijk. Een diner stellen we samen met jullie op. Uiteraard hebben we een aantal suggesties. Wij gaan uit van één menu voor alle gasten, maar vanzelfsprekend zijn aanpassingen hierop in overleg mogelijk. Denk daarbij aan vegetarische wensen. Ook keuzemenu’s zijn mogelijk. Tijdens het diner verzorgen wij sfeervolle achtergrondmuziek, ook een microfoon voor sprekers is voorhanden. Het dessert of de koffie & thee na afloop van het diner vindt plaats in de kleine zaal, zodat wij de gelegenheid hebben de grote zaal in te richten voor de feestavond.

– Galafeest

Aansluitend wandel je het Galafeest in. Hiervoor is inmiddels de grote zaal van de Keldergewelven ingericht. De muzikale invulling van de avond regelen jullie zelf, wel kunnen wij van dienst zijn met diverse contacten voor DJ’s, bands en apparatuur.

Begroting op basis van 100 gasten

Huur Keldergewelven: € 1.750,00
Diner 3-gangen: € 30,00 p.p.
Consumpties diner: € 15,00 p.p.
Consumpties feest: € 29,50 p.p.
Eventuele hapjes tijdens de feestavond serveren wij vanaf € 0,75 per stuk.

Bij deze prijs van consumpties zijn geen distillaten inbegrepen.
Desgewenst kunnen jullie distillaten toevoegen.
Binnenlands gedistilleerd: € 10,50 p.p.
Buitenlands gedistilleerd: € 13,50 p.p.

Het is toegestaan distillaten ook zelf aan te leveren. (zonder meerkosten)

Een compleet gala-arrangement inclusief ontvangst, diner en feestavond verzorgen wij op basis van bovenstaande aantallen al voor € 89,50 per persoon. En als je besluit het gala in Kasteel Heeswijk te plannen, doen wij een gratis welkomstdrankje met amuse bij de ontvangst.

Deal?

Services

Wij zijn jullie graag van dienst met suggesties voor bijvoorbeeld busvervoer, een fotograaf of overnachtingsmogelijkheden in de buurt. Uiteraard zo vriendelijk mogelijk geprijsd!