Midweek Weddings. Arrangement 2

De MidWeek Wedding arrangementen gelden het gehele jaar op maandag, dinsdag en woensdag en van november t/m maart ook op donderdag.

Arrangement

Ontvangst, ceremonie, toost en taart, diner voor 30 personen en aansluitend een spetterende feestavond voor 75 personen.

Het programma is als volgt:

  • 13:30 uur. Ontvangst gasten.
  • 14:00 uur. Ceremonie in de Wapenzaal (excl. kosten trouwceremonie).
  • 15:00 uur. De bruidstaart wordt aangesneden en er wordt een toost uitgebracht met een mooie champenoise. Daarna is er gelegenheid voor felicitaties en informele borrel en natuurlijk voor de fotoreportage. Aansluitend serveren wij een aperitief met hierbij een amuse.
  • 17:30 uur. Aanvang diner (30 personen). Wij serveren een 3-gangenmenu met mooie streekproducten en passend in het seizoen.
    De samenstelling van het menu gaat uiteraard in overleg met het bruidspaar en er wordt rekening gehouden met dieetwensen. Bij het diner serveren wij onze huiswijnen, dranken uit het Hollands assortiment en tafelwater.
  • 20:00 uur. Na het diner is er gelegenheid om op te frissen. Het bruidspaar kan zich even in de speciaal voor hen gereserveerde kamer in het koetshuis terugtrekken.
  • 20:30 uur. Feestavond (75 personen). Vanaf 20.30 uur is het tijd voor een grandioze feestavond in de keldergewelven van het kasteel. Alle gasten worden gastvrij ontvangen met een feestelijke cocktail. Aansluitend serveren wij drankjes naar keuze uit het Hollands assortiment en diverse warme en koude hapjes.
  • 00:30 uur. Omstreeks deze tijd zwaaien wij jullie met alle gasten op onze eigen “kasteelwijze” uit.

Prijs

Prijs voor dit volledige arrangement is € 5.350,00

Meerprijzen: extra daggast € 87,50 / extra avondgast € 27,50

Stel je vraag:

[contact-form-7 id=”5409″ title=”Trouwen arrangement 2″]