Midweek Weddings. Arrangement 1

De MidWeek Wedding arrangementen gelden het gehele jaar op maandag, dinsdag en woensdag en van november t/m maart ook op donderdag.

Arrangement

Ontvangst, ceremonie, feestelijke middagborrel voor 75 personen en een stijlvol diner voor 30 personen.

Het programma is als volgt:

  • 13:45 uur. Ontvangst bruidspaar.
  • 14:00 uur. Ceremonie in de Wapenzaal (excl. kosten trouwceremonie).
  • 15:00 uur. Feestelijke middagborrel. Na de ceremonie wordt er natuurlijk eerst een toost uitgebracht op het bruidspaar met een mooie champenoise. De eerste fles wordt door de bruidegom geopend en als hij durft, kan dit ook met een sabreersabel. Vervolgens is er gelegenheid voor de felicitaties en informele borrel met drankjes uit het Hollands assortiment en mooie warme en koude hapjes. Tevens is er gelegenheid voor het maken van foto’s.
  • 17:30 uur. Uitloop van de middagborrel en gelegenheid voor de daggasten om zich op te frissen. Het bruidspaar kan zich even in de speciaal voor hen gereserveerde kamer in het koetshuis terugtrekken.
  • 18:00 uur. Aanvang diner in de keldergewelven. Gasten begeven zich naar de dinerzaal waar de tafels feestelijk gedekt staan. Wij serveren een 4-gangenmenu met mooie streekproducten en passend in het seizoen. De samenstelling van het menu gaat uiteraard in overleg met het bruidspaar en er wordt rekening gehouden met dieetwensen. Bij het diner serveren wij onze huiswijnen en dranken uit het Hollands assortiment en tafelwater.
  • Ca. 22:00 uur. We sluiten deze feestelijke dag af met een heerlijk kopje koffie met chocolade lekkernijen.

Prijs

Prijs voor dit volledige arrangement is € 4.250,00

Meerprijzen: extra daggast € 67,50 / extra middaggast € 21,50

Stel je vraag:

[contact-form-7 id=”5406″ title=”Trouwen_copy”]