Jullie bruiloft op Kasteel Heeswijk

Trouwen Kasteel

Huwelijksvoltrekking in de Wapenzaal

Van het ‘Ja-woord’ tot en met een spetterend feest, in Kasteel Heeswijk is het allemaal mogelijk! Trouwen in de Wapenzaal, een exclusieve fotoshoot in de tuin of het park, een sfeervolle receptie op het terras, stijlvol dineren in het Kasteel en een spetterend feest in de Keldergewelven. Mooier kunnen we het niet maken! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons: 0413-292352 of mail naar info@kasteelheeswijk.nl.

Huwelijkssluiting

Trouwen in een kasteel. Het is een droom die uitkomt in Kasteel Heeswijk en begint met de plechtige ceremonie in de stijlvolle Wapenzaal. De Gemeente Bernheze heeft de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk als officiële trouwlocatie aangewezen. De ambtenaar van de Burgerlijke Stand van Bernheze kent er de weg. Een liefdevol “Ja, ik wil” weerklinkt dus veelvuldig in onze Wapenzaal. Meer info: klik hier.

gewelven-diner

Diner in de Keldergewelven

De intieme en stijlvolle ruimte biedt plaats aan 60 tot 80 huwelijksgasten. De verstilde ambiance en de prachtige akoestiek dragen in niet geringe mate bij aan het indrukwekkende karakter van jullie huwelijkssluiting.

Een exclusief feest, receptie of diner

Wat is er mooier als je na de huwelijkssluiting door de grote deuren naar buiten komt en dan op de binnenplaats je bruidstaart en champagne klaar ziet staan. Je hele trouwfeest op één locatie biedt veel voordelen. Binnen onze muren kunnen wij een volledig verzorgd programma bieden voor maximaal 250 mensen.
Onze ruimtes Kostenindicatie

Of jullie nu kiezen voor een gezellige middagborrel en een intiem diner of voor een spetterend feest of misschien wel alles, het wordt tot in de puntjes verzorgd. Vraag ons gerust om advies. We helpen je graag bij de organisatie van jullie dag!

gewelven-diner

Feesten tot in de late uurtjes

Midweekwedding Arrangementen

Overnachten in de nabije omgeving

Overnachten is in Kasteel Heeswijk niet mogelijk maar in de directe omgeving van het kasteel zijn verschillende goed geoutilleerde hotels en prachtige bed & breakfasts gelegen waarvan wij een uitgebreid overzicht op het kasteel ter beschikking hebben.

Anderen gingen jullie voor

Op onze site hebben we twee pagina’s gereserveerd voor reacties van andere bruidsparen en voor foto’s van bruidsparen die we mogen delen. Klik hier als je wilt zien hoe andere bruidsparen hun dag hebben beleefd.

Direct informeren

[contact-form-7 id=”1219″ title=”Trouwen”]