Wat kost dat, trouwen op een kasteel?

Enkele kostenindicaties voor trouwen op Kasteel Heeswijk in 2019 (niet inbegrepen is de prijs voor de wettelijke huwelijksceremonie, te weten de leges en de huur van de Wapenzaal):

“Exclusief” gebruik van de keldergewelven (huur/servicekosten, afhankelijk van de dag in de week) max. € 1.725,00
Receptie van 1,5 uur met hapjes/drankjes (per persoon) vanaf ca. € 17,50
Diner van 3-gangen, exclusief consumpties vanaf ca. € 35,00
Consumpties diner (per persoon) vanaf ca. € 17,50
Consumpties tijdens een feestavond (per persoon) vanaf ca. € 24,50
Hapjes/buffet tijdens een feestavond (per persoon) vanaf ca. € 8,50

De tarieven zijn (onder voorbehoud) inclusief btw, het gebruik van de keldergewelven en servicekosten.

Op basis van 30 daggasten en 100 feestgasten

Met een toost na de huwelijksvoltrekking wel/geen bruidstaart, borrel (geen receptie), diner en feest kan je bruiloft bijvoorbeeld € 7.500,– kosten( Dit is een indicatie en geen vast bedrag)(tevens de minimale omzetgarantie op vrijdag/zaterdag)

Exclusiviteit van festiviteiten

Wij boeken (in de keldergewelven) slechts één ‘partij’ per dag, tenzij anders is overeengekomen. Alle tarieven zijn gemiddeld en indicatief. Het gebruik van de keldergewelven is hierin meegerekend. Uiteraard hangt alles af van de concrete invulling van de dag of dagdeel. Voor een juiste weergave en invulling (waarbij tevens een ‘offerte’ kan worden gemaakt) stellen wij een persoonlijk gesprek zeer op prijs. Je kunt hiervoor geheel vrijblijvend een afspraak maken. Telefonisch 0413-292 352 of per e-mail: info@kasteelheeswijk.nl

Kosten voor de wettelijke huwelijksceremonie

De kosten voor de wettelijke huwelijksceremonie zijn niet in bovenstaande prijsindicatie opgenomen. Dit zijn namelijk de kosten die de gemeente Bernheze in rekening brengt voor de leges en de huur van de Wapenzaal waar meestal de plechtigheid wordt voltrokken. Voor een (wettelijke) huwelijksceremonie is de Wapenzaal het hele jaar beschikbaar. Klik hier voor de actuele tarieven.