Wat andere feestgangers zeggen

Een greep uit de reacties die we van onze gasten ontvangen. Meer reacties vind je op onze Facebook pagina.

Benjamin en Justin

Benjamin en Justin. Fotografie Plus

Foto: Fotografie Plus

Op een dag in januari heeft Justin Benjamin een aanzoek gedaan. Hoe? Ze verbleven in Disneyland Parijs en Justin heeft (zonder dat Benjamin het wist) hun kamer weten te versieren met rozenblaadjes en met een enorm grote kaart op het bed. Bij terugkomst in de hotelkamer moest Benjamin de kaart voorlezen en tijdens het lezen ging Justin op zijn knieën. Precies 5 jaar later, na de datum van de dag dat zij verkering kregen, vond hun bruiloft plaats. Lees hier hun hele verhaal.

Dhr. en Mw. Pulskens

Zondag 1 feb hebben wij ons 40-jarig huwelijksfeest bij u gevierd in het Koetshuis van Kasteel Heeswijk. De Afternoon Tea was geheel naar onze tevredenheid verlopen. Onze complimenten voor de service van uw personeel vanaf ontvangst tot en met  afloop van het feest. Nette, vlotte bediening en bovenal een heerlijke en mooie variatie aan hapjes, zowel hartig als zoet. Ook de reacties van onze gasten waren zeer positief en de meesten vonden het een echte verwennerij.! Kortom, wij zijn zeer tevreden. Onze hartelijke dank voor de samenstelling en uitvoering van deze afternoon tea. Met vriendelijke groet, Dhr en mevr Pulskens, Boekel

Charlotte en René

Het is voor ons al weer een paar weken geleden dat wij bij jullie op het geweldige kasteel getrouwd zijn en onze bruiloft hebben gevierd. Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de geweldige dag die wij mede dankzij jullie hebben mogen beleven. Want een beleving was het. Ook horen we van iedereen alleen maar hoe fantastisch het was en dat de locatie echt zo mooi is. Alles was zo perfect geregeld, wij hebben er alleen maar van kunnen genieten en genieten nu nog volop na! Nogmaals dank je wel daar voor!!!!!

Nienke en Niels

Wauw!!! Wat hebben we genoten… Echt fantastisch om bij jullie te gast te mogen zijn, en zo ontzettend verwend te worden. Naast het bijzondere moment van trouwen, zal dat ons altijd met een grote glimlach terug laten denken aan onze dag.

Paul

Mijn moeder vond haar 90ste verjaardag op het kasteel schitterend. “Het was de leukste verjaardag van mijn leven”, zei ze.

Mary en Will

Will: “We wilden de grote dag intiem vieren. We trouwden daarom een week eerder voor de wet en op dé dag zelf voor de kerk, zodat we daarna alle tijd voor onze gasten hadden.” De aankomst bij Kasteel Heeswijk voelt als een droom. Mary: “Een lange laan met bomen aan weerskanten, en aan het eind doemt het kasteel op. Wauw!” Als extra cadeau is het die dag mooi weer en kunnen de gasten zelfs buiten feestvieren. Will: “Fantastisch hoe we letterlijk in de watten zijn gelegd. We voelden ons koning en koningin. In één woord geweldig”. Mary: “Toen we ’s avonds met de auto vertrokken, had mijn vader stiekem vuurwerk geregeld. De sterretjes en het siervuurwerk zorgden voor een knallend einde! Om nooit meer te vergeten.”