Sfeervolle intimiteit van de Brasserie

In ‘Brasserie het Koetshuis’ kun je tot 25 oktober dit jaar genieten van een heerlijke brunch, lunch, high tea, barbecue en diner. Je kunt ook à la carte bestellen; kijk maar eens op onze ‘Kleine Kaart’. Op dinsdag, woensdag donderdag en zondag is de Brasserie al vanaf 11:00 uur geopend. Op andere dagen alleen op afspraak.

De Brasserie sluit goed aan bij de wensen van kleine gezelschappen. Zowel binnen als buiten op het terras. De intimiteit van ‘Brasserie het Koetshuis’ verhoogt niet alleen de sfeer van ceremonies, feestjes en recepties, maar werkt ook inspirerend voor zakelijke bijeenkomsten.

Over het Koetshuis en de Brasserie

De Brasserie maakt deel uit van het Koetshuis, dat met zijn rode en gele bakstenen banen een paar eeuwen jonger is dan het middeleeuwse gedeelte van het kasteel. De laatste decennia van de vorige eeuw was het het woonhuis van de barones. Tegenwoordig biedt het onderdak aan ‘Brasserie Het Koetshuis’, de stijlvolle en gastvrije horecagelegenheid van Kasteel Heeswijk. De brasserie en het terras, met een schitterend uitzicht op het kasteel, zijn het hele jaar vier dagen per week open voor passanten.De appeltaart is, naar men zegt, de lekkerste van Brabant.

Voor kleine groepen

Naast de Brasserie beschikt het Koetshuis van Kasteel Heeswijk over verschillende kamers, elk met een heel eigen karakter en aankleding. Je kijkt er uit op de tuin en de als terras ingerichte binnenplaats van het kasteel. Het Koetshuis is het alternatief voor kleine feestjes en kleine groepen mensen, die de Keldergewelven, de gebruikelijke feestlocatie, te ruim bemeten vinden.

Informatie

Sabine en Rob Sleddens van Kasteel Heeswijk Horeca, of één van hun medewerkers, praten je graag bij over de talloze, vaak verrassende mogelijkheden van het Koetshuis. Een geheel vrijblijvende afspraak is zo gemaakt. Bel 0413 292352 of klik op info@kasteelheeswijk.nl