Receptie, diner of feest. Exclusiviteit is de norm

Waar ooit de wijnen van de baron rijpten, worden tegenwoordig recepties gegeven. En feestelijk gedineerd, alles op maat en exclusief toegesneden op de wensen van onze gasten. Met een vriendelijke bediening en heerlijke spijzen en dranken binnen handbereik, zorgen we ervoor dat je je ook echt onze gast voelt. De authentieke gewelven van het kasteel geven niet alleen de juiste sfeer voor een schitterend diner, maar ook de ruimte om het feest nog meer luister bij te zetten.

Als je iets te vieren hebt…

Kasteel Heeswijk is al eeuwen een plaats waar de bewoners gewend zijn aan het geven van feesten. Klein en groot, voor elk gezelschap, voor elke gelegenheid. Wat dat betreft kunnen we stellen dat we in de voetsporen van al onze voorgangers treden en er telkens weer voor zorgen dat onze gasten hier een fantastische dag beleven. Combinaties met een rondleiding door het kasteel, al dan niet in de vorm van een arrangement, zijn eenvoudig denkbaar.

Verschillende ruimtes

De keldergewelven zijn het meest geschikt voor grotere gezelschappen en feesten. Maar wie een bijzonder exclusieve locatie zoekt kan ook de Ridderzaal of de Portrettenzaal van het kasteel reserveren voor een diner of receptie.
Onze ruimtes

Kom vrijblijvend een keer praten

Jullie dag, jullie feest verdient alle aandacht. En die krijg je ook. Wij bieden ruim tijd en aandacht in het traject naar de bruiloft toe en adviseren jullie graag. Hetzelfde geldt als je wilt komen voor een receptie, diner of feest. Daarbij kunnen wij inmiddels bogen op 25 jaar ervaring. Wat je ook viert, in Kasteel Heeswijk heeft alles een exclusief karakter. Plan daarom op tijd een reservering om teleurstellingen te voorkomen. We denken graag mee met inspirerende ideeën en voorstellen, geheel vrijblijvend. Bel 0413-292352 of mail voor een afspraak naar info@kasteelheeswijk.nl