Oprechte gastvrijheid. Daar gaan we voor!

Het romantische Kasteel Heeswijk is de place-to-be voor jullie bruiloft, receptie, diner en feest. En als je om een andere reden op zoek bent naar een bijzondere omgeving voor een receptie, diner of feest, kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Inspiratie en gastvrijheid zijn onze kenmerken. We hebben ruimte voor gezelschappen van 5 tot 250 personen.

Snel naar...

Trouwen

De huwelijkssluiting

Blok-Feestelijk-taart

Tijd voor 'taart en bubbels'

Dineren

Top-Chef meesterwerk

Blok-feestelijk-feesten

Helemaal in jullie eigen stijl

Blok-Feestelijk-ruimtes

Voor 5 tot 250 personen

Op maat

Elk feest heeft z’n eigen karakter. Soms is het ingetogen en intiem, soms is het groots en spectaculair. De sfeer van Kasteel Heeswijk is uniek en maakt een feest onvergetelijk. We hebben verschillende feest- en ontvangstruimtes, passend bij het feest dat je wilt vieren. Wil je alvast wat tips en inspiratie? Klik op de 'ZankYou' button.Aanbevolen bij Zankyou Weddings

We werken op maat en laten ons leiden door jouw ideeën. Ze vormen de basis voor een onvergetelijke en goed verzorgde dag of avond. Wij voegen er graag onze expertise en gastvrijheid aan toe. Want feesten doen we hier al meer dan 200 jaar! Beter kom je zelf een kijkje nemen. Bel 0413-292352 of mail naar info@kasteelheeswijk.nl. Met veel plezier willen we je laten kennismaken met de mogelijkheden van Kasteel Heeswijk. Vanzelfsprekend in alle vrijblijvendheid.