Sint op het kasteel VIP avond!

De magie van Pakjesavond

18 en 25 november 18 – 21 uur

Dat Sinterklaas graag in Kasteel Heeswijk komt, dat is duidelijk. Al vele jaren is het kasteel zijn vaste logeeradres. De poorten staan open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen. In de kasteelzalen worden de pakjes ingepakt. Je mag zelfs in zijn slaapkamer, waar zijn hemelbed staat.

Een audiotour leidt je door de kasteelzalen, gangen en trappen. Met bijzondere verhalen en nieuwe kamers, zit een bezoek aan Sint op het Kasteel weer vol verrassingen. Een bezoek geeft je de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen terwijl Sinterklaas en de Pieten het land in zijn voor bezoekjes.

Op de vrijdagavonden 18 en 25 november geeft Sinterklaas exclusief de kans om te zien hoe het eraan toegaat in het kasteel, vlak voordat ze vertrekken om ‘s nachts de schoenen te gaan vullen. Het kasteel is dan van zes tot negen uur een kleurrijke, vrolijke en verhalende Sinterklaasbeleving. Het kasteel is magisch verlicht, je ruikt de verse pepernoten en chocolademelk. Elk kind krijgt van de Poffertjespiet een bordje poffertjes, je kunt gezellig samen in de brasserie Bij de Barones aanschuiven.

De magie van pakjesavond

Bovenal is deze avond intiem en vol verwondering. De tijdsloten en het beperkte aantal kaartjes zorgen voor een uniek en kleinschalig kijkje achter de schermen. Geen hordes bezoekers, geen lange wachtrijen, maar samen dwalen door de kasteelgangen met de vernieuwde audiotour en akoestische muziek op het binnenplein. Een avond vol verwondering!

Vanaf 17.00 uur is Bij de Barones geopend voor poffertjes voor de kinderen en de volwassenen kunnen aanschuiven voor een PIETza van de kaart, klik hier alvast voor het PIETza menu.

Entree: €15 voor iedereen vanaf 3 jaar (poffertjes voor de kinderen inbegrepen)

Reserveren en meer info: Bestel tickets voor Sint op het Kasteel!

 

De magie van pakjesavondSint op het Kasteel

Datum

nov 18 2022
Expired!

Tijd

18:00 - 21:00
Categorie