Beschuit met muisjes concert 18 december

Koffieconcert: Beschuit-met-muisjes-concert

Koffieconcert: Beschuit-met-muisjes-concert met de zang van Anne-Mieke Post-Smeters, Pianiste Anny Smith-Setiawan en Dwarsfluitiste Marieke Buiting-Hermsen.

Het hart van Anne-Mieke Post-Smetsers ligt van jongs af aan bij de zang. Na bijna 30 jaar als lerares Frans gewerkt te hebben, heeft ze van zingen haar beroep gemaakt. Ze geeft concerten met verrassende onderwerpen, zoals in 2011 de geboorte van haar eerste kleinkind en nu, elf jaar later, de geboorte van stamhouder Lodewijk. Vanaf augustus 2016 luistert Anne-Mieke iedere derde donderdagmiddag van de maand samen met diverse pianisten kerkelijke vieringen muzikaal op, die speciaal bestemd zijn voor mensen met geheugen- en/of mobiliteitsproblemen. Ook bij diverse andere gelegenheden zorgt ze beroepsmatig  graag voor een persoonlijke ♪ in zang en woord. Zo is Anne-Mieke Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand in Meierijstad, en op aanvraag ook elders in het land. Daarnaast begeleidt Anne-Mieke al bijna 20 jaar nabestaanden bij het samenstellen van een afscheidsdienst en is ze voorganger in de ceremonie, waarbij ze op verzoek ook zorgt voor de muzikale invulling

Pianiste Anny Smith-Setiawan is in Jakarta geboren en in 1978 naar Nederland gekomen. Haar vader had een band en haar moeder speelt ook piano. Vanaf haar zesde jaar groeide Anny dus al op met muziek. Nu begeleidt ze het kinderkoor “De Vlinders” van de Lambertuskerk en een gezellig koor in Veghel. Verder begeleidt ze ook zangeressen bij bruiloften en uitvaarten. Als kind wilde Anny al graag harp leren spelen en nu is het er dan gelukkig van gekomen en geniet ze van haar harplessen!

Dwarsfluitiste Marieke Buiting-Hermsen heeft zowel een passie voor dieren als voor de dwarsfluit. Ze noemt zichzelf een laatbloeier in de muziek. Samen met pianiste Anny Smith-Setiawan begeleidt ze het kinderkoor “De Vlinders” van de Lambertuskerk in Veghel. Verder levert ze van tijd tot tijd haar muzikale bijdrage aan diverse concerten.

 

Aanvang: 12.00 uur

Duur: 1 uur

Entree: inbegrepen in je entreeticket voor het kasteel

Reserveren: Tickets Concert incl. entree

Datum

dec 18 2022
Expired!

Tijd

12:00 - 13:00
Categorie