ORDER
TICKETS
HERE

Het is donderdagNu geopend, reserveer alvast je tickets online!
Rondleiding Anders Kijken – rondleiding voor visueel beperkten

De maquette van het kasteel is het startpunt voor de rondleiding Anders Kijken, een rondleiding voor visueel beperkten. De maquette van het kasteel geeft indruk geeft van de grootte, de vele torens en de bijgebouwen. In de tuin zelf kun je een wandeling maken over de paden langs de diverse beelden die er staan. Binnen in het kasteel krijg je tijdens de rondleiding een indruk van de vele vertrekken, de sfeer van het kasteel en van diverse objecten die je tijdens deze rondleiding kan betasten. De dikke muren, de prachtige marmeren schouwen en nog veel meer. Ook de geur en de geluiden van het kasteel zijn in de ruimten verschillend door de variatie in grootte en de ligging. Het verhaal van de vroegere bewoners speelt een belangrijke rol tijdens de rondleiding, waardoor je een indruk krijgt van het vroegere leven in een kasteel met zijn vrijheden en zijn beperkingen.

Deze rondleidingen worden gegeven op: 13  juni en 19 september 2020. Aanvang 10.30 uur. Tarief: € 11,00 euro (regulier), 1 begeleider (+ begeleide hond) gratis.

Reserveren voor deze rondleiding kan via bestel tickets.

Voor overige bezoekersinformatie: klik hier

Kasteel Heeswijk heeft een nieuwe parkeerplaats voor bezoekers. Navigatie: Kanaaldijk Noord, Heeswijk-Dinhter. Mindervalide bezoekers kunnen zich melden via de intercom bij de slagboom, adres Kasteel 4.