ORDER
TICKETS
HERE

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus is kasteel Heeswijk gesloten t/m 31 mei 2020, bekijk hier onze openingstijden.
Over ons

Stichting Kasteel Heeswijk wil het kasteel als monument in stand houden en openstellen voor bezoek. Als culturele stichting worden wij door velen gesteund. Hierdoor kunnen wij restauraties uitvoeren én een activiteitenprogramma met exposities, educatie, schoolactiviteiten, concerten, levende geschiedenis en andere evenementen. Help ons als vriend, ridder of vrijwilliger!

Vrienden

Met een kleine jaarlijkse donatie maken de Vrienden bijzondere projecten mogelijk. Zij zijn verenigd in een stichting en genieten diverse voorrechten bij het kasteel.

Vrijwilliger worden bij Kasteel Heeswijk

Talent en professionele ervaring op vele gebieden is bij het kasteel zeer welkom. Het vrijwilligersteam is actief bij de ontvangst van bezoekers, tuinonderhoud, collectie

Ridderschap van Heeswijk

Een Ridder van Heeswijk is een Brabantse captain of industry met affiniteit voor cultuur en monumenten, en interesse voor Brabant in internationaal verband

Historische buitenplaats

Het omringende landgoed is eigendom van Brabants Landschap. Kasteel en landgoed zijn historisch verbonden. In gezamenlijkheid ontwikkelen kasteel en landgoed zich

Organisatie

Kasteel Heeswijk is eigendom van de ‘stichting Kasteel Heeswijk’.De stichting stelt zich ten doel om kasteel Heeswijk als monument en museum te behouden.

ANBI registratie / AVG Privacy wetgeving

Goed om te weten, de stichting voldoet aan de juridische en professionele eisen van een museum en monument. In deze colofon is de bijbehorende informatie opgenomen.