3FM Serious Request actie op het meest romantische plekje van Nederland

  • Serious Request - All You Need Is Love

Het 3FM Serious Request project ‘Het Glazen Huis’ staat dit jaar in de week voor kerst op het Marktplein in Apeldoorn. DJ’s Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn laten zich daarin opsluiten voor het goede doel: geld inzamelen voor ‘De Stille Ramp’. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de actie van de DJ’s in ‘Het Glazen Huis’ wordt geld ingezameld om ouders en kinderen te kunnen herenigen.

3 FM Serious Request

3FM Serious Request veiling

Tijdens de actie worden ook veilingen georganiseerd. Eén daarvan is een nachtje overnachten in de caravan van ‘All you need is love’. Kasteel Heeswijk is geselecteerd als het meest idyllische en romantische plekje van Nederland. De caravan wordt gestald binnen de muren van het kasteel. De winnaars van de veiling zullen hier in de nacht van 20 op 21 december verblijven. Het project zal op video worden vastgelegd en is op vrijdag 22 december te zien in de uitzending van 19.30 – 20.20 uur op NPO3.

Ook bieden op deze veiling? Klik hier: Veiling

Aandacht voor Stille Rampen

De hulp van het Rode Kruis komt ook bij slachtoffers van rampen die de krantenkoppen niet halen. Zoals een jarenlang slepend conflict, een mazelenepidemie of een lokale overstroming. Het Rode Kruis noemt dit stille rampen omdat ze verborgen zijn voor het oog van de wereld. Het Rode Kruis houdt de ogen open voor menselijk lijden. Sinds 2004 vraagt Het Rode Kruis elk jaar aandacht voor een stille ramp en probeert met zo’n actie zo veel mogelijk geld op te halen. Jaarlijks wordt een update gegeven van de activiteiten die uit de opbrengst van 3FM Serious Request zijn betaald. ​


No Replies to "3FM Serious Request actie op het meest romantische plekje van Nederland"


    Got something to say?

    Some html is OK

    3 × vijf =

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.