Voeg deze sinterklaas activiteit toe aan je verlanglijstje

Dat de Sint in het land komt is je vast niet ontgaan. Hoera! Gelukkig ligt Kasteel Heeswijk ook dit jaar weer op zijn route. Naast je schoentje zetten is er nog veel meer leuks om het bezoek van de beste man te vieren. Speciaal voor de kids hebben wij Sint op het Kasteel toegevoegd aan het verlanglijstje. Dus ben jij op zoek naar leuke Sinterklaas activiteiten? Kom dan zeker langs bij Sint op het Kasteel.

 

Maak je klaar voor een kleurrijk Sinterklaasavontuur

Sint en de Pieten logeren weer op Kasteel Heeswijk en ook dit jaar openen ze de kasteelpoort. Struin door de Pietenvertrekken, bekijk de grote bibliotheek en ontdek het atelier van Pietje met de Parel. Dit wordt een museumbezoek om nooit te vergeten.

Wat kun je hier allemaal doen?

Tijdens je bezoek zie je het kasteel langzaam in een museum veranderen. Je loopt de route op je eigen tempo en kijkt je ogen uit in de Pietenschoenpoetskamer, de indrukwekkende slaapkamer van Sinterklaas en natuurlijk het schildersatelier. Met de audiotour en speurplaat van Pietje met de Parel mis je geen enkel detail.

VIP avonden 18 en 25 november

Op de vrijdagavonden 18 en 25 november geeft Sinterklaas exclusief de kans om te zien hoe het eraan toegaat in het kasteel, vlak voordat ze vertrekken om ‘s nachts de schoenen te gaan vullen. Het kasteel is dan van zes tot negen uur een kleurrijke, vrolijke en verhalende Sinterklaasbeleving. Het kasteel is magisch verlicht, je ruikt de verse pepernoten en chocolademelk. Elk kind krijgt van de Poffertjespiet een bordje poffertjes, je kunt gezellig samen in de brasserie Bij de Barones aanschuiven.  Bestel tickets voor de VIP avond!

Er valt genoeg te ontdekken!

Er is genoeg te zien, maar vergeet zeker niet je oren wijd open te zetten: ook al zie je de Pieten en Sinterklaas niet tijdens je bezoek, als je goed luistert dan hoor je ze af en toe oefenen op het dak, giechelen op het toilet of snurken na een lange nacht.

Kom je een dagje of avond naar Sint op het Kasteel? Laat je inspireren. Je kunt ons bezoeken van 15 november t/m 4 december 2022. Maak je klaar voor een kleurrijk Sinterklaasavontuur en bestel hier alvast je tickets. 

TAGS

DEEL DIT ARTIKEL