Het is zaterdagNu geopend, reserveer alvast je tickets online!
Kasteel Heeswijk heropent op Pinkstermaandag

1 juni 2020

Kasteel Heeswijk opent vanaf 1 juni 12.00 uur haar poorten weer! Wij volgen hierin de richtlijnen van de RIVM waarbij de veiligheid van bezoekers, medewerkers en vrijwilligers voorop staat.

Kasteel bezoek

Voorlopig is het alleen mogelijk om online een entreekaart (e-ticket) te kopen. Dit geldt voor alle bezoekers (ook museumkaarthouders en Vrienden). Om het aantal bezoekers dat tegelijk in het museum aanwezig is te reguleren, worden tijdsblokken ingericht. Binnen het gekozen tijdsblok start het bezoek aan het kasteel. Ook worden extra hygiëne-maatregelen en looproutes ingesteld voor zowel u als bezoeker als onze medewerkers. Lees meer

(Groeps)rondleidingen en (groeps)bezoeken zijn helaas (nog) niet mogelijk.

Een vaste looproute door het kasteel geeft een goed beeld van de bewogen historie van het kasteel en zijn bewoners. Download vooraf alvast de audiotour Kasteel Heeswijk op uw smartphone voor een uitgebreide kasteelbeleving.

Bij de Barones

Bij de Barones is vanaf 1 juni ook weer geopend! Voor een tafel binnen is een reservering nodig. Dat kan online of  telefonisch tijdens openingstijden 0413-292024. Het terras is zonder reservering te bezoeken. Net als in het kasteel volgen we ook hier de richtlijnen van het RIVM.

Nieuw – Zoet & Zaligheden To Go

Trakteer jezelf of of je gezelschap tijdens je wandeling of fietstocht oop een heerlijke koffie met koek To Go of geniet van een heerlijke Zoet & Zaligheden Picknick op het landgoed, vooraf online te bestellen

(Zoet & Zaligheden To Go is geopend van vrijdag t/m zondag 11 – 15 uur)