Feestlocatie

Zoekt u naar een unieke en historische feestlocatie? Dan is kasteel Heeswijk wat u zoekt!  Deze oorspronkelijke waterburcht uit de 11e eeuw is centraal gelegen in de bossen tussen ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. De feestlocatie beschikt over verschillende zalen waar u welkom bent met groepen van 5 tot 250 personen. Of het nu om een kinderfeest of bruiloft gaat. Uw feest, bijeenkomst of receptie is op feestlocatie kasteel Heeswijk altijd een unieke beleving.

Kasteel Heeswijk: de perfecte feestlocatie

In onze voormalige kasteelkelder waant u zich even terug in de historie. Bij goed weer kunt u bovendien gebruik maken van het terras op de eeuwenoude binnenplaats boven de gewelven. Een andere eye catcher van onze feestlocatie is het Koetshuis. Hier vindt u vergaderfaciliteiten en congres- en presentatieruimtes. Iedere ruimte beschikt over een bijzondere sfeer en decor. Een vergadering of receptie wordt een nieuwe ervaring, wanneer u uitkijkt over de mooie kasteeltuin.

Het Koetshuis is met de nieuwe ‘Brasserie Het Koetshuis’  zeer geschikt als feestlocatie. Deze gezellige horecagelegenheid beschikt over een mooi terras gelegen aan de binnenplaats van het kasteel. Voor bijzondere gelegenheden is het ook mogelijk de Ridderzaal en/of de Salon te reserveren als feestlocatie. Een galadiner is nog exclusiever wanneer u deze beleeft in de Ridderzaal met prachtige tafels en een elegante kroonluchter.

Ook trouwen kan op deze unieke feestlocatie

De ruimtes in kasteel Heeswijk zijn niet alleen geschikt als feestlocatie, maar ze bieden ook de perfecte gelegenheid voor trouwerijen. Zo beschikt het kasteel over een stijlvolle Wapenzaal die ruimte geeft aan zo’n 80 personen. Deze zaal is bovendien een officiële trouwlocatie voor de gemeente Bernheze. In deze sfeervolle zaal  heeft menig gelukkig bruidspaar het ja-woord al aan elkaar gegeven.

Sinds een tijdje is het zelfs mogelijk om op onze feestlocatie een bijzonder ridder- of prinsessenfeestje te geven. Op de feestlocatie van kasteel  Heeswijk staat een kinderpartijtje voor een onvergetelijke middag vol  plezier en avontuur in een middeleeuwse omgeving. Wij verwelkomen de kleine gasten graag op woensdagmiddagen. Voor alle feesten en gelegenheden op onze feestlocatie geldt dat wij samen met u een arrangement op maat samenstellen.

 

Trouwen in een kasteel | Top trouwlocaties | Trouwlocatie | Bruiloftzaal | Trouwen op een kasteel | Trouwzaal | Partycentrum | Zaalverhuur | Trouwlocatie Brabant | Bruiloft locatie | Kasteel huren